Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


GM Music Factory hivatalos oldala

 

 Pár szó rólam...

 

 

kepem.jpg

 A. Zoltánnak hívnak.  Zenei tekintetben igazi "mindenevő" vagyok. Bármilyen stílusú zenét meghallgatok, ha megvan benne az a bizonyos "valami", ami engem megfog. Mostanában leginkább az electro house,a dubstep és a deep house zenék vannak rám nagy hatással, de szinte mindenféle zenét meghallgatok. 

 

Zenei stílusom talán az electro house és a deep house kategóriába illik a legjobban.

 

 

 

 

 

Előzmények

 

 

 

Már a 90-es években elkezdtem zenélgetéssel foglalkozni, de azok még mai szemmel kicsit kezdetlegesnek mondhatóak. Legelső zeneszerkesztő programom a Digitracker volt. 

 

 

digitrakker-3.2.png

Digitracker 3.2

 

Ez arra volt jó, hogy belekóstoljak a zenekészítés alapjaiba és megszerettesse velem azt. Láttam benne fantáziát, de egy idő után kevésnek bizonyult. Keresgettem és rátaláltam az Orion Platinum programra.

 

 

tw_sa-opl-w.jpg

 Orion Platinum 8.5

 

Nagyon megszerettem, sok mindent megtanultam belőle. De ez is "idejét múlta" és egyre több akadályba ütköztem a program korlátai miatt. Egy ideje belekóstoltam az Fl Studio nyújtotta lehetőségekbe és bevallom megtetszett. Úgyhogy azóta ezzel készítem a zenéimet. Folyamatosan keresem az újabbnál-újabb sample-ket és vst-ket, hogy minél jobb minőségben készüljenek a zenéim.

 

 fl_studio_12wjque.jpg

 

...és még ki tudja, mit hoz a jövő!

Ezentúl  Golden Man helyett GM Music Factory névem készítem a zenéimet tovább!